Er du havnet i en situation, hvor du er uden fast arbejde, og gerne vil bevare en tilknytning til arbejdsmarkedet, så kan du med fordel søge medlemsskab hos MatchLink.

Når vi har registreret dine jobønsker kan vi matche dine kompetencer, med de kvalifikationer der efterspørges fra vore kunder.

Et ad hoc job hos MatchLink, kan meget vel føre til fast beskæftigelse.

Er du blevet ledig og står i den situation at du har mulighed for at udføre arbejde hos en af dine kontakter; men som ikke kan ansætte dig, så kan du bruge MatchLink, idet vi kan ansætte dig og give dig løn for de timer du arbejder. MatchLink vil så fakturere din kontakt med dine arbejdstimer til den aftalte sats.


Er du gået på efterløn eller er blevet pensionist og gerne vil bevare en vist grad af tilknytning til arbejdsmarkedet så er et medlem skab Hos MatchLink den helt rigtige løsning.

Har du gennem dit netværk kontakt til en eller flere virksomheder, der gerne vil gøre brug af dine kompetencer; men som ikke kan eller ønsker at give dig fast ansættelse, så er løsningen en aftale med MatchLink, hvor vi ansætter dig og betaler din løn for de timer du arbejder.

Det kræver blot der er indgået en kontrakt mellem MatchLink og den pågældende virksomhed, som du udfører opgaver for.